Zehra-Asım Ülker Anadolu Lisesi Olarak Ümraniye Kaymakamımız Abdülaziz Aydın'a Ziyarette Bulunduk

15.03.2024 150

15-03-2024

15-03-2024Zehra-Asım Ülker Anadolu Lisesi müdürümüz Murat Köktepe, bir grup öğretmenimiz ve 12.sınıf öğrencisi Hamza Yılmaz, Ümraniye Kaymakamımız Abdülaziz Aydın'a ziyarette bulundu.

Kaymakamımız Aydın hediyelerinden ve nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Okulumuz olarak bizde ağırlamalarından dolayı Ümraniye Kaymakamlığı personelleri ve sn Kaymakamımız Abdülaziz Aydın'a teşekkür ediyoruz.